Ingeniørforeningen, IDA,  Digitalisering og IT

Erfaren .NET-udvikler med hang til DevOps

Til IDAs afdeling IT-Arkitektur og Udvikling søges en erfaren .NET-udvikler, som skal udvikle løsninger både til interne applikationer og til IDAs brugervendte digitale kanaler – både på traditionelle platforme og i Azure.

Du bliver en del af IDAs udviklingsafdeling, der leverer ydelser og løsninger til hele organisationen og løbende forbedrer de digitale tilbud, vi stiller til rådighed for vores brugere og medlemmer – i samarbejde med andre afdelinger og eksterne leverandører.

Du vil indgå som et vigtigt element i et etableret team af ca. 10 dygtige udviklere, som sammen har ansvaret for at levere velfungerende og moderne digitale løsninger i et mere og mere agilt miljø, hvor DevOps spiller en stadigt større rolle. Vi er i fuld gang med at etablere IDAs fremtidige applikationsplatform i Azure, og alle har stor indflydelse på, hvordan man sammen med teamet kommer hurtigt i produktion med de bedste løsninger. Du får hurtig feedback fra brugere og forretning i et setup, hvor alle arbejder tæt sammen, og du deltager aktivt i både specificering, udvikling, test og udrulning.

Du kan være autodidakt udlært og en dygtig koder eller være uddannet civilingeniør og være topmotiveret for at arbejde videre med applikationsudvikling; det vigtigste for os er, at du er en dygtig håndværker inden for dit fag.

Vi tilbyder

Et inkluderende og lærerigt miljø med kollegaer på et højt fagligt niveau, hvor vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden, samtidig med at vi sætter vores faglighed højt og tager et stort ansvar for de løsninger, vi laver. Vi har frie rammer og du vil indgå i og få indflydelse på alle de processer der indgår i softwareudvikling, lige fra planlægning til release.

Vi anser det for selvfølgeligt, at arbejds- og familieliv skal kunne balancere, og du kan derfor sædvanligvis forvente en arbejdsuge på 37 timer i en ordning, vi kalder "Fri af tid og fri af sted".

Vi bor i et moderne hus på Havnefronten i København, lige ved Hovedbanegården. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer efter lokal AC-overenskomst, meget fordelagtige vilkår med moderne IT-udstyr og fine muligheder for at arbejde hjemme, når det er nødvendigt.

Vi forventer af dig

Du skal kunne indgå i teams med en positiv attitude og være motiveret af at levere kvalitetstunge løsninger, hvor du i samarbejde med dine kollegaer har medansvar for at udtænke en teknisk implementering, som sikrer, at slutbrugerens behov bliver tilgodeset,.

Du skal som en naturlig del af dit arbejde kunne gå i dialog med hele forretningen, hvor du som et kendt ansigt i huset aktivt er med til at sikre, at udviklingsaktiviteter bliver planlagt og udført, og hvor du ofte selv vil føre leverancen helt til dørs.

Du har flere års kodeerfaring i C#, ASP.NET, frontend webteknologier fx React og måske erfaring med Umbraco eller andre lignende content management systemer. Erfaring med cloudløsninger og især MS Azure er en fordel – herunder især ASP.NET Core, VSTS, Micro Services i Docker containers, Kubernetes og CosmosDB/MongoDB. Vi arbejder med git, continuous integration, MVC, dependency injection og service bus (NServiceBus) i dagligdagen og regner med, at det ikke er fremmed for dig. Vi sætter en ære i at følge med teknologien og holder os opdaterede og nysgerrige både på viden og de løsninger vi implementerer.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger i boksen til højre.

Afdelingsleder Marc Stein (kontaktes bedst i ugerne 31 og 32)

Senior softwareudvikler Anders Hanghøj Larsen (kontaktes bedst i ugerne 28, 29 og 30)

Ansættelsessamtaler holdes medio august.

IDA opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge på stillingen.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Arbejdstid:
Heltid
Ansøgningsfrist:
10-08-2018
Tiltrædelse:
01-10-2018
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge, København
Yderligere oplysninger fås hos:
Anders Hanghøj Larsen
Telefon: +45 33184811
Mads Larsen
Telefon: +45 33184742
Marc Stein
Mobil: +45 26849098
Tilbage til toppen