Ingeniørforeningen, IDA Digital Interaktion og Markedsføring

Brand Manager

Kan du skabe og eksekvere de kampagner, der positionerer et brand helt rigtigt? Har du flair for at kreere lige præcis de budskaber, som får et brand til at leve? Og har du lyst til at arbejde for en ambitiøs og succesrig interesseorganisation? Så har vi hos IDA jobbet til dig.

IDA søger en resultatorienteret og kreativ person, som vil arbejde passioneret med at udvikle brandet for en interesseorganisation i markant vækst. Som brand manager vil man have ansvaret for udvikle og eksekvere kampagner, der understøtter vores overordnede brandvision og som er i stand til at skabe awareness, engagement og rykke holdninger. Brand manageren vil også udvikle integrerede marketingplaner for enten nye koncepter eller som aktivering af IDAs portefølje af ydelser.

Brand manageren vil arbejde tæt sammen med interne afdelinger, som vores juridiske, politiske og netværksafdeling for at sikre, at alle elementer er tænkt ind i kampagner. Og det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med medlemsorganisationer og/eller organisationer, hvor muligheden for at være frivillig er en vigtig del af organisationens brand.

Brand manageren vil blive en del af ambitiøs og kreativ marketing og digital interaktionsafdeling på 20 personer, der arbejder som internt bureau for IDA.

Vi forventer, at du:

  • Har minimum fire års erfaring med brand management enten fra bureauside eller en virksomhed
  • Har udviklet og aktiveret brandkampagner og kan dokumentere effekt på disse
  • Har erfaring med copywriting – både ift de store, forkromede budskaber, men også til de mindre aktiviteter, der får brandet til at leve
  • Er vant til at arbejde projektorienteret og evner at have mange bolde i luften – og sikre, at de lander rigtigt
  • Har erfaring med at vejlede og guide både interne og eksterne designere og contentproducenter for at sikre, at budskaberne sidder lige i skabet
  • Evner at oversætte forretningens ydelser og budskaber til brandkoncepter, der både skaber værdi og som ligger i tråd med det overordnede brand
  • Har erfaring med budgettering og at opstille målsætninger for kampagner

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet. Vi arbejder "fri af tid og fri af sted", så du får mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, opgaverne tillader det. Afdelingen arbejder i en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset.

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med flextid og ansættelse efter gældende overenskomst på området.

Ingeniørforeningen, IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
21-10-2018
Tiltrædelse:
Seneste 1. januar 2019
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge, København
Yderligere oplysninger fås hos:
Head of Marketing and Digital Interaction Lasse Schelbeck
Telefon: +45 33184618
Hjemmeside:
http://ida.dk/
Tilbage til toppen