Ingeniørforeningen, IDA Ungeområdet & Studieteamet

Digital medarbejder til web og brugerrejser

I en nyoprettet stilling har vi brug for dig, der kan designe den bedste brugeroplevelse for vores studie- og unge medlemmer, på tværs af websites og app.

Du bliver ansvarlig webredaktør for vores site studerende.ida.dk, hvor du skal være med til at sikre, at vores site fungerer bedst muligt både i forhold til kampagner, trafik og brugeroplevelse.

I IDA arbejder vi på at skabe en sammenhæng for vores studiemedlemmer, mellem de produkter IDA tilbyder, og de brands vi repræsenterer.

Vi har behov for at få optimeret den samlede digitale brugerrejse og styrke brugeroplevelsen på tværs af websites og apps – og brands. Det er her, du kommer ind i billedet.
For vi har en masse opgaver liggende klar på skrivebordet, men vi mangler dig til at løse dem – og til at udtænke og planlægge, hvordan vi løser dem bedst.

På to-do listen ligger der blandt andet:

  • Daglig optimering og drift af studerende.ida.dk, samt vores under-sites, herunder SEO-optimering og indholdsproduktion
  • Anvendelse af statistik og brugerdata til at optimere indholdet
  • Opsætte KPI’er for sitet samt arbejde med webanalyse og data i Google Analytics – og hjælpe os med at omsætte data til konkrete udviklingstiltag
  • Implementering af et nyt under-site i Wordpress samt sikre integration mellem dette og studerende.ida.dk

Derudover mangler vi dig, som har kompetencerne til at kunne løse følgende opgave:

Vi vil gerne bringe IDA Forsikring tættere på IDA for Studerende. Hvordan laver vi et univers på studerende.ida.dk, der kan øge konverteringerne på IDA Forsikring og som kan gøre brugerrejsen fra interesse til konvertering nemmere?

I vores daglige salgsarbejde har vi vores Hello Fellow app. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til at lave mindre funktionalitets- og designændringer i apps.

Vi byder pral og stolthed velkommen i ansøgningen, så fortæl os endelig om nogle af dine projekter og løsninger som du har skabt for andre.

Og så ser vi gerne, at du kan genkende dig i følgende:

  • Du udfører dit arbejde effektivt og med blik for den ønskede virkning
  • Du kan skabe fremdrift gennem din personlige og faglige gennemslagskraft
  • Du handler hurtigt på udfordringer
  • Du har markedsføringskendskab og kender til dynamikkerne ved et salg

Om os

IDA er mere end en fagforening. IDA skaber sammenhænge i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab ser dagens lys. I de værdimæssige højere luftlag har vi et benhårdt princip om, at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de vilkår, som passer bedst muligt til den enkelte.

Du bliver en del af vores dygtige og kreative ungeafdeling på 15 mennesker, der styrer alt fra medlemshvervning, SO-ME, projektledelse og Telemarketing til annoncering og virksomhedskontakt. Vi sætter pris på et uformelt miljø med stærke ambitiøse kolleger, som ikke går af vejen for et godt grin.

Det får du i IDA

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk, studerende, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for kommunikation og markedsføring, der appellerer bredt og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har flextidsordning og arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder, at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og efter opgavebehov. Det betyder også, at vi som ansatte både brænder for at skabe værdi for vores medlemmer, brugere og kollegaer, men stadig kan nå hjem og hente børn – eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til afdelingschef for Ungeområdet Peter Borup tirsdag den 9. august mellem kl. 13 - 15 på +45 20 65 75 90.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Vores ansøgningsfrist er søndag d. 14. august 2022.

Vi afholder første samtaler fredag den 19. august og anden samtale tirsdag d. 23. august. Kommer du videre til anden samtale vil du forud for samtalen skulle foretage en personlighedstest og en caseopgave.

Ansættelsen ønskes besættes senest 1. oktober.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet ved at trykke "Send ansøgning" nedenfor. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
14-08-2022
Tiltrædelse:
01-10-2022
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.
Yderligere oplysninger fås hos:
Afdelingschef Peter Borup
Mobil: +45 20 65 75 90
Tilbage til toppen