Ingeniørforeningen, IDA Ungeområdet & Studieteamet

Studentermedarbejder til loyalitets-team

Studentermedarbejder til loyalitets-team

Er du en studerende, der ville ønske, at du havde et arbejde, hvor du fik lov at arbejde med kommunikation? Har du taleegenskaberne i orden og et talent for at tale med mennesker? Så er det her din chance for at blive en del af vores nye loyalitets-team, der arbejder ben hårdt for at skabe et værdifuldt medlemskab og ”kunderejse”, for medlemmerne i Danmarks bedste fagforening.

 

Telemarketing, der skaber værdi

Vores telemarketingafdeling består af flere forskellige teams. Det ene af disse fokuserer på et værdifuldt medlemskab for alle vores studerende og nyuddannede medlemmer – det er vores loyalitets-team. Som medarbejder i vores telemarketing afdeling, kommer du til at arbejde med en masse forskellige opgaver: Fx kommer du til at tale med studerende om karriererådgivning, faglige og sociale events på deres studiested og om fordelene ved et medlemskab af en a-kasse, Danmarks billigste studieforsikring og meget mere.

Hvis du forventer en telemarketingafdeling i stilen ”redbull-dakkedak-fuldt-fart-på-pistolsalg-med-alt-for-hurtig-mellemledertype-som-chef-stemning”, så er det nok ikke et job for dig. Vi repræsenterer en af Danmarks ældste faglige organisationer, samt alle IDA’s medlemmer. Derfor adskiller vores værdier sig også markant fra det man ellers forbinder med telemarketing. Det vigtigste for os, er at skabe værdi for vores medlemmer. Det skal altid skinne igennem i vores arbejde. Heldigvis for os, så har vi et vildt værdifuldt produkt.

 

Hvis vi skal fremhæve de bedste ting ved jobbet, så må det være, at:

  • Vi hjælper studerende med at få en federe studietid
  • Du er omgivet af 25 gode kollegaer, som også er studerende eller har sabbatår
  • Du har mulighed for at koordinere din arbejdstid så den passer med dit studie

 

 

Vi forventer, at du er:

  • entusiastisk, initiativrig og opsøgende
  • kan lide at tale med mennesker - og trives med at tale i telefon
  • selvkørende og mødestabil
  • taler og skriver flydende dansk

 

Det er ikke et krav, at du har erfaring med telemarketing, bare du er motiveret for at gøre dit bedste i jobbet, så skal vi nok lære dig resten.

 

Du får en arbejdsplads centralt beliggende på Kalvebod Brygge i København. Vi er en fri og rummelig arbejdsplads fyldt med glade og friske medarbejdere.

Arbejdstiderne er fra 10:00-18:00 mandag-torsdag, stillingen er på 12 timer derfor forventes det, at du kan arbejde 2 dage om ugen af 6 timers varighed. Vi tilbyder en attraktiv løn, en god kantine og frugtordning.

 

Ansøgning

Der er opstart hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning og CV.

 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Rane Bille-Remmer på mail: rabi@ida.dk eller telefon: 60 17 94 13

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Kontrakt
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Yderligere oplysninger fås hos:
Rane Bille-Remmer
Mobil: +45 60 17 94 13
Tilbage til toppen