Ingeniørforeningen, IDA Unge, Studieområdet og Telemarketing

Studentermedhjælpere til IDAs Hverveteam

Vil du være en del af IDA’s Hverveteam?

Er du en studerende med en brændende interesse for salg? Har du taleegenskaberne i orden og et naturligt talent for at tale med mennesker? Så er det her din chance for at blive en del af IDAs nye salgsteam, der blandt andet skal hverver nye medlemmer til IDA, der er kåret som Danmarks bedste fagforening.

Hvis du forventer redbull-dakkedak-fuldt-fart-på-pistolsalg-med-alt-for-hurtig-mellemledertype-som-chef-stemning, så er jobbet nok desværre ikke noget for dig. Vores Hverveteam repræsenterer en af Danmarks ældste faglige organisationer, samt alle IDA’s medlemmer. Derfor adskiller vores værdier sig også markant fra det som mange ellers forbinder med telemarketing. 

Det vigtigste for os, er at skabe værdi for vores medlemmer. Det skal altid skinne igennem i vores arbejde. Heldigvis for os, så har vi et vildt værdifuldt produkt. 

Som studentermedhjælper i vores Hverveteam får du en unik mulighed for at opleve en varieret hverdag med spændende typer hvervekald og lead-generering til samarbejdspartnere. Derudover sørger vi for at klæde dig godt på og give dig den oplæring og uddannelse der skal til, for at kunne få succes i jobbet. 

Hvis vi skal fremhæve de bedste ting ved jobbet, så må det være, at:

  • Du er omgivet af 25 gode kollegaer, som også er studerende eller har sabbatår
  • Vi elsker at bruge tid på at fejre vores succeser – både de store og de små
  • Din arbejdstid er fleksibel og kan planlægges i forhold til studiet
  • Du får kompetencer du kan bruge både på dit studie og i din fremtidige karriere
  • Et rigtig fedt arbejdsmiljø centralt i København

 Vi forventer, at du er:

  • Energisk, initiativrig og opsøgende
  • kan lide at tale med mennesker - og elsker at tale i telefon
  • selvkørende og mødestabil
  • taler og skriver flydende dansk

Arbejdstiderne er fra kl. 10:00-18:00 mandag-torsdag, stillingen er på 12 timer derfor forventes det, at du kan arbejde 2 dage om ugen af 6 timers varighed. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en god kantine og frugtordning.

Vi prioriterer, at der er en god balance mellem dit studie- og arbejdsliv og tager naturligvis hensyn til dine eksamensperioder og lignende.

Ansøgningsfrist

Er det dig, der skal være en del af vores afdeling, så send ansøgning og CV snarest muligt. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Rane Bille-Remmer på mail: rabi@ida.dk eller telefon: 60 17 94 13

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. 

Vi arbejder aktivt for mangfoldighed i IDA for bedst muligt at imødekomme vores medlemmers behov, og vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
01-10-2024
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København v
Yderligere oplysninger fås hos:
Rane Bille-Remmer
Mobil: +45 60 17 94 13
Tilbage til toppen