Ingeniørforeningen, IDA Rådgivning

Karrierekonsulent tidsbegrænset

Karrierekonsulent til IDAs rådgivningsafdeling i København (tidsbegrænset stilling). 

IDAs afdeling Rådgivning søger en dygtig karrierekonsulent, som kan rådgive vores medlemmer om de udfordringer, de møder i deres arbejdsliv.

Vores medlemmer med naturvidenskabelig, IT-faglig og ingeniørfaglig baggrund skal være med til at løse FNs verdensmål. Dette understøtter vi i IDA ved at klæde vores medlemmer på til at navigere i et omskifteligt arbejdsmarked og støtte dem på vej i deres karriere og til, hvad der for dem, er et værdiskabende liv. Har du god indsigt i IDA-medlemmernes arbejdsliv, og kan du rådgive, coache og undervise dem? Så er du måske vores nye karrierekonsulent i afdelingen Rådgivning.

Som karrierekonsulent vil du blive en del af en stor afdeling med ca. 80 medarbejdere, herunder 20 studentermedhjælpere, fordelt på IDAs kontorer i København, Odense og Århus. Du vil indgå i et professionelt team af karriererådgivere og juridiske konsulenter og være i daglig kontakt med mange af IDAs medlemmer, også på engelsk.

Vi tilbyder

  • En varieret arbejdsdag, hvor du rådgiver vores medlemmer om vidtrækkende temaer som blandt andet arbejdsliv og trivsel, karriereudvikling og jobsøgning. 
  • En arbejdsdag med mange samtaler, hvor du giver professionel rådgivning telefonisk, skriftligt, i personlige møder og på workshops, både fysisk og online.
  • En udviklende hverdag hvor din store grad af medlemskontakt giver dig indblik i medlemmernes behov, og hvor du løbende kan påvirke, hvordan IDA kan forbedre service og tiltag til gavn for medlemmerne.
  • Et arbejdsmiljø hvor alle bidrager positivt, og fællesskabet vægtes højt.
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 1 år, og derfor skal du være i stand til at rådgive IDAs medlemmer efter en kort onboarding.

Forventninger til vores nye kollega

  • Erfaring med at arbejde med højtuddannede profiler, gerne med kendskab til arbejdsmarkedet for IT- og naturvidenskabeligt uddannede.
  • Minimum 3-5 års erfaring med personlig rådgivning og solid organisations- og forretningsforståelse. Måske kommer du med direkte erfaring fra de virksomheder, vores medlemmer arbejder på, eller med en baggrund fra en anden faglig organisation, konsulentvirksomhed eller HR-afdeling.
  • Behersker en bred vifte af samtale- og coachingteknikker samt erfaring med undervisning – både fysisk og digitalt.
  • Gode engelskkundskaber i både skrift og tale.
  • Proaktiv og serviceorienteret tilgang med fokus på medlemmernes ønsker og behov.
  • God til at planlægge og prioritere opgaver i din arbejdsdag.
  • Dit gode humør er med til at sikre et godt kollegialt fællesskab i afdelingen

Hvem er du?

Du er ambitiøs og ønsker at bruge din viden og erfaring til at hjælpe andre med at nå deres karrieremål. Du trives i et miljø, hvor du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt.

Det får du i IDA

En arbejdsplads med fleksible arbejdstider – vi arbejder "fri af tid og sted" – og ansættelse med attraktive vilkår efter lokal overenskomst.

I IDA er vi en skøn blanding af medarbejdere, der repræsenterer en bred vifte af livserfaringer og baggrunde. Vi tror på, at forskellighed er med til at berige vores evne til at levere gode resultater, og vi har derfor brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder for at vise vores medlemmer og modtagere den værdi, som IDA udgør for den enkelte og i samfundet. Og så håber vi meget, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet. 

IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. IDA har mere end 165.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn- og ansættelse, arbejdsmarked, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Læs mere på ida.dk.

Spørgsmål til stillingen?

Hvis du kan se dig selv i jobbet, vil vi se frem til at læse din ansøgning. Ansøgningsfrist er mandag den 23. september 2024, men vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Nicolai Kempel Sigh på tlf. 33 18 55 95 eller karrierekonsulent Morten Esmann Andersen på tlf. 33 18 97 45. 

Arbejdsstedet er på IDAs kontor i København på Kalvebod Brygge 31, 1560 København, hvor samtaler også vil finde sted.

Vi går efter at besætte stillingen hurtigst muligt. Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det bidrager til en bedre og mere fair proces.

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Tidsbegrænset
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
23-09-2024
Tiltrædelse:
hurtigst muligt
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Yderligere oplysninger fås hos:
Morten Esmann Andersen
Telefon: +45 33189745
Nicolai Kempel Sigh
Telefon: +4533185595
Hjemmeside:
https://ida.dk/
Tilbage til toppen