Ingeniørforeningen, IDA, Personlig Udvikling og Karriere

Student med flair for marketing og kommunikation

Har du gå-på-mod, gode formidlingsevner og sans for at arbejde selvstændigt? Så er du muligvis den student vi søger i Personlig Udvikling og Karriere.

Om IDA

IDA er en af Danmarks største fagforeninger med 119.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer er primært ingeniører, it-professionelle og science-uddannede. I IDA bliver du en del af Personlig Udvikling og Karriere, hvor kerneopgaven er at hjælpe medlemmerne med at pleje deres karriere.

Dine arbejdsopgaver

Som student i Personlig Udvikling og Karriere kommer du til at arbejde med formidling af fagligt indhold til hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier. Du bliver tovholder på kommunikationen og markedsføringen af en række karriererådgivningsprodukter, hvor du, i samarbejde med kollegaer fra bl.a. Digital Interaktion og Markedsføring, sørger for at udbrede kendskabet til afdelingens tilbud. Du bliver en koordinerende drivkraft, men har samtidig mulighed for at præge kampagnerne og dit arbejde gennem de ideer og strategier du kommer med. Det er derfor en stor fordel, hvis du er fuld af gode ideer og kan drible selvstændigt videre med dem.

Vi forestiller os, at du

  • Er i gang med en uddannelse inden for marketing eller kommunikation.
  • Har gode skriftlige kommunikative evner.
  • Er iderig, struktureret og selvstændig i dit arbejde.
  • Har gode samarbejdsevner.
  • Det er desuden et stort plus, hvis du har erfaring med Adobe-pakken og derfor kan hjælpe med grafisk arbejde og videoproduktion.

Vi tilbyder

En spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver. En afdeling med et stort engagement, højt humør og en uformel omgangstone. Vi har base på Kalvebod Brygge og du får derfor også en fantastisk udsigt over havnen.

Arbejdstid

Stillingen er på 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage efter aftale. Vi er fleksible ift. eksamener m.m. ligesom det vil være muligt at planlægge arbejdet så det ligger sidst på dagen. Det er et krav, at du er aktivt studerende.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og CV på skrift, lyd eller film (de to sidstnævnte gerne som link til Youtube el.lign.) senest 28. maj 2019.

Samtalerne finder sted 4. og 14. juni.

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
28-05-2019
Tiltrædelse:
01-08-2019
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge, København V
Yderligere oplysninger fås hos:
Lise Dan
Telefon: +45 33189748
Hjemmeside:
https://ida.dk/
Tilbage til toppen