Ingeniørforeningen, IDA Økonomiafdelingen

Forretningsorienteret Controller med digitalt mind-set

IDA udvider økonomiafdelingen og søger en faglig kompetent controller til kontoret i København. Du skal med din digitale tilgang og regnskabsfaglige baggrund samt med dit positive og udadvendte væsen, være med til at udvikle afdelingen, så den bliver en værdifuld sparringspartner for vores forretningsenheder og kunder.

Væsentligste arbejdsopgaver:

 • Service og sparring til forretningsenheder og kunder
 • Udarbejdelse af analyser og rapportering
 • Controlling og opfølgning
 • Bogførings- og afstemningsopgaver
 • Interne og eksterne årsregnskaber
 • Udarbejdelse af budgetter og forecasts
 • Fokus på fremdrift i digitalisering af økonomiafdelingen
 • Dokumentere og optimere interne processer
 • Fondsadministration
 • Opfølgning og afstemning på værdipapirporteføljer

Om dig

Af natur er du positiv, udadvendt og har lysten til at bidrage digitalt til forandringer og sætte økonomi på dagsordenen. Du har styr på tallene, kan analysere og foretage kvalificeret controlling og sparring. Du trives med at producere og formidle ledelsesrapportering og årsrapporter, og du har gode formuleringsevner såvel skriftligt som mundtligt.

Du har fokus på resultater og formår at tænke kreativt. Du er åben over for alle regnskabs- og bogføringsopgaver.

Du kan arbejde selvstændigt, herunder strukturere egne opgaver. Der vil være mulighed for udviklingsopgaver blandt andet i forbindelse med projektarbejde, hvor du indgår i et team og via brobygning med andre, kan bidrage til at nå vores fælles mål.

Desuden besidder du lysten og evnen til at være sparringspartner for egne forretningsenheder, herunder at udfordre det eksisterende, at formidle klart og tydeligt, samt på en vedholdende måde at analysere og løse spørgsmål til de "triller i mål".

Dine kvalifikationer

 • Relevant videregående uddannelse som f.eks. HA, HD-R, cand.merc.aud. eller tilsvarende med stærke analytiske og økonomiske kompetencer
 • Du har 3-5 års praktisk erfaring indenfor regnskab og økonomistyring
 • Du har meget gerne erfaring med regnskabsudarbejdelse fra et revisionsselskab
 • Din forretningsforståelse er god og du kan kommunikere tal på en forståelig måde
 • Du har flair for IT, er superbruger af Excel og har gerne kendskab til Microsoft Dynamics AX
 • Du er nysgerrig i forhold til at udbygge og udvikle vores processer og rapporteringsværktøjer digitalt

Ansættelsesvilkår

Som controller i IDA vil du indgå i vores økonomiafdeling, og du vil referere til IDA's økonomichef. Afdelingen består i dag af 14 personer, som du vil indgå i et tæt samarbejde med. Du vil desuden få en bred berøringsflade dels med IDAs andre afdelinger og dels med de kunder, som vi har serviceaftaler med.

Vi bor i et moderne hus på Havnefronten i København, hvor vi arbejder i åbent kontorlandskab i lyse lokaler. Du vil få udpræget frihed til selv at tilrettelægge din arbejdstid, herunder hjemmearbejde. Tonen i afdelingen og huset som helhed er uformel, og vi sætter stor pris på at have det sjovt.

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke efter kvalifikationer, en god kantine, kaffe, frugtordning, fantastisk udsigt samt mulighed for deltagelse i sportslige og sociale aktiviteter.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Mette Astrup Harder på telefon +45 23 70 32 87.

Send din ansøgning senest den 5. juni 2019. Vi forventer at besætte stillingen hurtigst muligt, dog senest med start 15. august 2019. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 24 og 25.

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
05-06-2019
Tiltrædelse:
Snarest
Arbejdssted:
Kalvebod Brygge, København
Yderligere oplysninger fås hos:
Mette Harder
Mobil: +45 23 70 32 87
Hjemmeside:
http://ida.dk
Tilbage til toppen